«Et supert foredrag og en hysterisk vri på motivasjon!»

Oslo Lufthavn AS

komiker

Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo er komikerveteran og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på tidlig nittitall. Han har også skrevet tekster og humor for Nytt på Nytt, Nitimen, Reiseradioen og Hallo i uken. Siden 2005 har han drevet Tullekontoret AS og gjort oppdrag utelukkende for arbeidslivet på små og store arrangementer landet rundt. Her er de morsomme innslagene han kan tilby på ditt neste event:

mer info

Tid For Tomgang – et ANTI-motivasjonsforedrag. Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:

– Vi er overmotiverte her til lands!

Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiller Playstation hele dagen som skaper problemer! Se derimot på for eksempel hvitsnippforbrytere og økonomisk kriminelle – det er topp motiverte folk hele gjengen. Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme. Foredraget har vært fremført 700 ganger og kommer med lattergaranti. Varighet: 45 minutter.

Grip dagen før du tar kvelden – et inspirerende foredrag uten pekefinger. Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da? Gjennom en personlig og sterk historie forteller han hvordan han oppdaget takknemlighet som et effektfullt verktøy i livet. Takknemlighet handler om perspektiv og å ta ansvar for sitt eget liv og lykke. Med bøttevis av humor og selvironi inviteres tilhørerne med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg, til deretter å skape seg et liv han tidligere bare drømte om. Et nyttig, tankevekkende og lærerikt foredrag som har fått glimrende kritikker. Varighet: 60 minutter uten pause.

Skjult teater. Skjult teater er et konsept som kan beskrives som skjult kamera – men uten kamera, hvor hensikten er å lure de tilstedeværende til å tro det er på ordentlig. Freddy kan komme som fylkespolitiker med et kontroversielt tema, som en ekspert fra et direktorat med de villeste ideer eller som norsk-amerikansk kokk under middager. Når avsløringen til slutt kommer er det alltid til mye latter og applaus. Her kan du som kunde være med å pønske ut plottet og manus skrives alltid spesielt for hver anledning.

Kokken Bruce. Dette er Tullekontorets mest populære skjult teaterinnslag. Etter at det er ønsket velkommen til bords overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som skal presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.Etter at gjestene har begynt å spise, dukker han opp mellom rettene med små tablåer og påfunn som alle ender i latter, før det hele avsløres før dessert. Middagen rekker aldri å bli kjedelig og latteren står i taket.

se video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aVjhN-e8wd4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

betingelser

Type oppdrag: Alle
Primær aldersgruppe: Alle
Honorar: Pris på forespørsel
Lydanlegg: Avtales særskilt
Kost: Kommer i tillegg
Transporttillegg/losji: Kommer i tillegg ved lengre avstander og avtales særskilt

aktuell med

15. oktober Spillested inn her
15. oktober Spillested inn her
15. oktober Spillested inn her
15. oktober Spillested inn her

send forespørsel

Hjelp til lyd og lys?

Vekkomsvegen 644, 2630 Ringebu
+47 917 03 942
[email protected]